Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Belangrijke mededeling bestuur RKVB

Bekend, of mogelijk nog niet, hebben we de afgelopen jaren grote uitdagingen gehad om voor onze jeugdteams voldoende vrijwilligers beschikbaar te krijgen om te begeleiden. Jaar na jaar hebben we dat steeds dichter richting aanvang van het seizoen voor elkaar gekregen.

Maar helaas is dat dit jaar anders.

Ondanks verwoede pogingen met het sturen van e-mails richting de ouders/verzorgers van onze jeugdleden, maar ook via oproepen op onze website, Facebook pagina en persoonlijke contacten hebben we nog steeds 1 team, de JO15, waarvoor we het niet rond hebben en zijn andere teams minimaal ingevuld.

Bij deze ontvangt u dan ook een ultieme noodkreet om te voorkomen dat we voor onze club ongekende keuzes moeten gaan maken om de jeugd toch te kunnen laten voetballen. Keuzes die bij andere clubs wel al genomen zijn.

Hierbij valt te denken aan:

  • Verhoging van de contributie om wellicht betaalde trainers aan te trekken.
  • Terugtrekken van teams uit de competitie met als gevolg vertrek leden naar andere clubs met alle gevolgen van dien.
  • Verplichtingen voor senioren/ouders die samengaan met het lidmaatschap van de club. Denk hierbij aan fluiten, geven van trainingen of vlaggen bij thuiswedstrijden.

Voor het aankomende seizoen en de seizoenen erop zijn we continu op zoek naar invulling van trainers, vlaggers, fluiters en begeleiding.

Denk a.u.b. aan de toekomst van onze jeugd in Baexem en help ons te voorkomen dat onze kinderen naar omliggende clubs moeten overstappen omdat wij als club niet in staat zijn om een paar vrijwilligers te mobiliseren voor een paar uur in de week.......

We zien jullie reacties graag tegemoet en zouden dan ook elke reactie zeer op prijs stellen, graag uiterlijk 31 augustus.

Alle reacties mogen gestuurd worden naar info@rkvb.nl.

Alvast dank voor eenieders medewerking. 

wo 22 aug 2018


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over
Nog geen reacties geplaatst