Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Clubhanddoekactie 10 juni tot 24 juni

Beste clubleden en supporters,

Het zijn momenteel bijzondere tijden voor iedereen. De coronacrisis raakt ons allemaal. Van iedereen wordt verwacht om sociale afstand te houden, zo min mogelijk naar buiten te gaan en thuis te werken waar mogelijk. Het sportseizoenen is abrupt beëindigd, maar gelukkig zijn de trainingen weer hervat. Ook voor onze club zijn het logischerwijs zware maanden. Maandenlang geen inkomsten in de kantine rondom wedstrijden en trainingen, sponsoren die in zwaar weer verkeren en ga zo maar door. We hebben daarom besloten een actie in te gaan zetten waarbij jullie, als leden en supporters, geheel vrijblijvend de kans hebben om de club te steunen.

Clubhanddoekactie

Met een heuse clubhanddoekactie bieden we jou de mogelijkheid om een prachtige handdoek aan te schaffen, geheel in stijl van onze club. Op deze manier kan je de club steunen, omdat van élke verkochte handdoek er maar liefst €5,- direct naar onze club gaat! De actie start op 10 juni en zal eindigen op 24 juni.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Ga vanaf 10 juni naar de website https://www.myclubstore.eu/clubs/rkvb/
  • Op deze webshop pagina van onze club kun je de handdoeken zien en informatie vinden over de actie.
  • Bestel hier de handdoek(en) en ga naar de betaalpagina.
  • Reken hier de bestelde handdoek(en) af, waarna ze in productie gaan.

Alle bestelde handdoeken worden ca. 3 weken na sluiting van de shop afgeleverd bij de club. We zullen tegen die tijd verdere informatie geven over hoe en wanneer de bestellingen opgehaald kunnen worden.

Samen komen we hier doorheen!

di 09 jun 2020


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over
Nog geen reacties geplaatst