Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Feestweekend 20-22 april RKVB 75-jarig jubileum

Voor het vieren van het 75-jarig jubileum van RKVB hebben wij ervoor gekozen de festiviteiten te splitsen over 2 verschillende data, te weten de officiele feestavond op vrijdag 23 maart 2018 en het feestweekend van 20, 21 en 22 april 2018.

Hieronder een compleet overzicht van de invulling van ons feestweekend op 20, 21 en 22 april.

Vrijdag 20 april 2018

Op vrijdag 20 april wordt er een reünie avond georganiseerd voor alle leden welke ooit lid zijn geweest van RKVB. Op deze reünie avond zullen we starten met enkele kleine voetbalwedstrijden met de oud-leden en bestaande leden. Daarna zal er een tentoonstelling plaatsvinden van beelden en foto’s uit het verleden en heden van RKVB. Verder is het een gezellig samenzijn voor alle oud leden van RKVB onder het genot van een hapje en drankje. Aanmelden is verplicht voor deze activiteit. Wilt u ook komen, maar hebt u geen uitnodiging gehad of bent u de brief kwijt: stuur een e-mail naar reunie@rkvb.nl.

Zaterdag 21 april 2018

Op zaterdag 21 april worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Jeugd

We starten om 11.00 uur met een spellenmiddag voor de kabouters t/m JO15 (spelende leden en jeugdleiders in de leeftijd van 6 jaar t/m 15 jaar) en voor alle kinderen vanaf groep 3 t/m circa 15 jaar welke nog geen lid zijn van RKVB.

Bij de oudere jeugd (bijv. 9 tot en met 15 jaar) zal er sprake zijn van een wedstrijd element, de jongste jeugd kan lekker ravotten op de diverse springkussens. Bij slecht weer zal er een uitwijk gemaakt worden naar de naastliggende sportzaal.  

De spellen bestaan onder andere uit:

  • Een 3-tal opblaasbare stormbanen
  • Reuze darten
  • Voetgolf
  • Etc.

Gedurende de dag zal de jeugd geregeld een drankje (bijv. ranja) en wat lekkers krijgen. Deze middag eindigt voor de jeugd om 15.00 uur. Aanmelden voor deze activiteit is verplicht en zal geschieden via de activiteiten commissie jeugd. Alle jeugd zal hierover nader bericht ontvangen met de mogelijkheid tot aanmelden.

Senioren

Na de jeugd starten de JO17, JO19, senioren en dames rond 15.30 uur met hun activiteiten. Ook bij deze activiteiten zijn alle inwoners van Baexem van harte welkom om mee te doen. Er kunnen maximaal 16 teams mee doen. Buurtverengingen en andere verenigingen in Baexem zullen van harte uitgenodigd worden om deel te nemen. Teams moeten minimaal 8 spelers hebben en maximaal 12. Bij slecht weer zal er een uitwijk gemaakt worden naar de naastliggende sportzaal. 

De spellen bestaand onder andere:

  • Een hindernisbaan (gebruikmakend van de attributen welke bij de jeugd gebruikt zijn).
  • Rokjesvoetbal.
  • Touwtrekken en/of carpulling.
  • Frisbeespel.
  • Boomstam gooien i.c.m. circuit.

Deze activiteiten eindigen om 18.00 uur. Aanmelden voor deze activiteit is verplicht en zal geschieden via de senioren commissie van de spellenmiddag. Alle senioren ontvangen hier nog bericht over. Wilt u ook komen als vereniging uit Baexem, maar hebt u geen uitnodiging gehad of bent u de brief kwijt: stuur een e-mail naar jubileum@rkvb.nl. Klik hier voor het downloaden van de brief en het aanmeldformulier.

Na afloop van de activiteiten is voor alle deelnemers de mogelijkheid tot het eten van friet en snacks bij onze eigen friettent. Daarna is er een gezellig samenzijn voor iedereen in de vorm van een feestavond voor alle leden, supporters, vrijwilligers en sponsoren van RKVB. Op deze feestavond zal de muziek verzorgd worden door Triepels Licht en Geluid. Het thema wordt nog nader bepaald.

Zondag 22 april 2018

Op zondag 22 april wordt er fruhshoppen georganiseerd voor de JO17, JO19, senioren en dames. Alle wedstrijden zijn uitgesteld voor de senioren en dames, met uitzondering van RKVB 1. We starten om 11.00 uur met spek en eieren.

Aanmelden is verplicht via het bestuur van RKVB. Hierover volgt nog nader bericht. Aansluitend speelt RKVB 1 om 14.30 hun thuiswedstrijd in de competitie tegen Heksenberg 1 waarbij we de festiviteiten samen gezellig zullen afsluiten. 

Heeft u vragen over het feestweekend, kunt u zich richten tot het bestuur van RKVB via jubileum@rkvb.nl.

zo 25 mrt 2018


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over
Nog geen reacties geplaatst