Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Start plaatjesactie RKVB en AH/Heerschap

Onderstaand enkele belangrijke mededelingen inzake de plaatjesactie van RKVB in samenwerking met AH/Heerschap. Graag jullie aandacht voor de volgende punten:

Sparen plaatjes RKVB
De plaatjes van RKVB kunnen van maandag 12 september tot en met zondag 6 november gespaard worden bij Albert Heijn Heerschap Heythuysen. Bij iedere €15,- aan boodschappen ontvangt de spaarder één setje met plaatjes.

Aftrap sportplaatjesactie
Op zondag 11 september organiseert AH/Heerschap bij Albert Heijn Heerschap Heythuysen de aftrap van de sportplaatjesactie in de vorm van winkelwagen schieten. Op dit moment zijn ze druk bezig met het regelen van een (oud)profvoetballer om hierbij aanwezig te zijn! Een superleuk evenement, waarbij je kans maakt op een gesigneerd shirt van het Nederland Elftal. Uiteraard is iedereen welkom om een poging te wagen! In de bijlage hiervoor de uitnodiging.  

Ophalen RKVB -verzamelalbum
De individuele leden kunnen tijdens het evenement géén album ophalen. Alle albums voor de gehele vereniging worden in totaliteit opgehaald door ondergetekende en worden dan uitgedeeld op de club. Het uitdelen van de albums zal via jullie trainer/leider gebeuren.
Het uitdelen van deze albums kan vanaf 12 september, aangezien wij als club deze albums pas op 11 september ontvangen. Meer info zal zeer spoedig via jullie trainer/leider verspreid worden.

Let op: alleen de leden die op de foto zijn geweest krijgen gratis een individueel album. De overige leden die de plaatjes willen sparen kunnen een album aanschaffen bij Albert Heijn Heerschap Heythuysen voor €4,99. Er zijn voldoende albums voor degene die ook graag een album willen hebben, maar niet op een te sparen plaatje zijn afgebeeld.

vr 02 sep 2022


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over
Nog geen reacties geplaatst