Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Stem op RKVB tijdens Rabo ClubSupport

Jij beslist mee!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen? 

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Laat je stem niet verloren gaan, stem op RKVB en doneer! Stem op ons van 5 oktober t/m 25 oktober.

Ons doel

Onze jeugdafdeling heeft altijd en elk seizoen dringend behoefte aan de juiste spelmaterialen om zodoende hun hobby op een leuke manier uit te kunnen oefenen, met hulp van onze talloze vrijwilligers die elke avond op het veld staan. Denk hierbij aan hesjes, pionnen, netten, kleine doeltjes en uiteraard ook heel veel ballen. De opbrengst van deze actie zal hier volledig aan besteedt worden.

Hoe kan ik stemmen

Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Vanaf 2020 is het alleen mogelijk om te stemmen via de app of als je ingelogd bent op de website van de Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig!

Stem op ons in de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport!

do 01 okt 2020


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over
Nog geen reacties geplaatst