VOETBALVERENIGING BAEXEM

Stem op RKVB tijdens Rabo ClubSupport vanaf 4 september

Stem op RKVB tijdens RaboClubsupport vanaf maandag 4 september
Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Als Rabo-lid kun je stemmen op RKVB tijdens Rabo ClubSupport vanaf 4 t/m 26 september. Jouw stem is geld waard.

Laat je stem niet verloren gaan, stem op RKVB en doneer!

Ons doel
Onze jeugdafdeling bestaat uit circa 90 actieve jeugdspelers die met behulp van vele vrijwilligers hun sport beoefenen. Uiteraard hoort hier ook een stuk ontspanning en plezier bij. Dit proberen wij naast het voetbal ook terug te laten komen in diverse activiteiten gedurende het seizoen die georganiseerd worden door onze jeugdactiviteitencommissie. De opbrengst zal ten gunste komen van de diverse activiteiten die ook bekostigd moeten worden.

Hoe kan ik stemmen
Het is alleen mogelijk om te stemmen via de app of als je ingelogd bent op de website van de Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig! Stem op ons in de Rabo App of op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport.

Stuur dit bericht ook vooral door naar je ouders, opa, oma, oom, tante en iedereen die je kent die RKVB een warm hart toedragen maar die wel lid van de Rabobank is.