VOETBALVERENIGING BAEXEM

Vacature hoofdtrainer RKVB

RKVB is op zoek naar een hoofdtrainer voor het seizoen 2024-2025.

Omschrijving:
Voetbalvereniging RKVB uit Baexem, uitkomend in de 5e klasse C, is vanaf het seizoen 2024-2025 op zoek naar een nieuwe trainer voor de selectie. RKVB is een gezonde, gezellige vereniging, bestaande uit drie senioren elftallen, een dames 18+ team en een talentvolle JO-19.

Wij zijn op zoek naar een verenigingsman die de selectie kan motiveren en zijn spelopvattingen op een positieve en stimulerende manier kan overbrengen op de groep. Tevens zoeken wij iemand die het als een uitdaging ziet om de relatief jonge groep verder te ontwikkelen. Ervaring als hoofdtrainer is een pré, maar zeker geen must.

Functie inhoud:
De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor de trainingen (op dinsdag- en donderdagavond) en voor de wedstrijden van het 1e elftal op zondag. Verder is hij de spil in de communicatie tussen de drie seniorenteams.

Daarnaast ben je als trainer, samen met enkele ervaren leiders, verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het 1e en 2e elftal. Deze ontwikkeling betreft niet alleen technische en tactische vaardigheden, maar ook het vormen van een hechte groep. Onze vereniging streeft naar een juiste verhouding tussen plezier en prestatie. Hierin is de rol van de trainer uiteraard cruciaal.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in deze functie of ben je nieuwsgierig naar hetgeen RKVB te bieden heeft, stuur je CV met motivatie naar secretaris@rkvb.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Roel Dekkers via 06-22207809.