Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Voetbal 2-daagse Baexem - Zweedse stijl

In de meivakantie, op 3 en 4 mei, organiseert De Voetbalschool een Voetbal 2-daagse in Baexem. Het thema van deze Voetbal 2-daagse is Zweedse stijl. Dit betekent dat alles op en rond het veld in het teken zal staan van Zweden en het Zweedse voetbal. Zo wordt er getraind op Zweedse wijze en gaan we op zoek naar dé Zweden-kenner onder de deelnemers!

Tijdens deze 2-daagse krijgen de deelnemers training van professionele trainers van De Voetbalschool. Aandachtspunten tijdens de Voetbal 2-daagse:

  • Lichaamsbeheersing;
  • Balbeheersing;
  • Passen/trappen/aannemen;
  • Duel 1vs1 aanvallend & verdedigend;
  • Scoren;
  • Kleine en grote partijspelen....

Gedurende de Voetbal 2-daagse wordt er één volledige dag keeperstraining verzorgd voor de deelnemende keepers! Er zal dagelijks getraind worden van 10.00-12.00 uur en van 13.30-15.30 uur. Beide dagen is het vanaf 08.30u mogelijk om deelnemers te brengen en kunnen zij opgehaald worden tot 16.30u. In de pauze, die duurt van 12.00-13.30 uur wordt er geluncht in de kantine van RKVB én wordt dagelijks een quiz gehouden. De lunch dienen de deelnemers zelf mee te nemen.

De kosten bedragen slechts € 55,-, waarbij alle deelnemers een adidas shirt ontvangen. Trainen in dit adidas shirt is verplicht. Inschrijving is mogelijk voor iedereen geboren tussen 1 januari 2004 en 31 december 2013. Voor de mogelijkheid tot inschrijven: klik hier.

Alle deelnemers ontvangen een aandenken en maken tevens kans op deelname aan het ProClass Event van De Voetbalschool bij een Nederlandse profclub!

ma 08 jan 2018


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over

RKVB - 29 jan

Dag Nicole, het is 3 en 4 mei. De flyer is door de betreffende club gemaakt, maar later is de datum door hen aangepast in overleg.

Nicole van Driel - 28 jan

In de tekst staat dat het 3 en 4 mei is, terwijl op de flyer 7 & 8 mei staat. Wanneer is het nu?