Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Voetbalwedstrijd Roda JC - PSV 18 april 2018

Op woensdag 18 april 2018 staat de wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade - PSV Eindhoven op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in het parkstad Limburg Stadion te Kerkrade en begint om 18.30 uur. We gaan met een groot aantal (jeugd)leden naar deze wedstrijd toe. We hebben maximaal 140 kaarten, op dit moment zijn er nog enkele beschikbaar.

Het voorlopige tijdschema ziet er ongeveer als onderstaande uit: 

  • 16.45 uur bijeenkomst plein voor Café de Staasie 
  • 17.00 uur vertrek vanuit Baexem 
  • 18.00 uur aankomst Kerkrade 
  • 18.30 uur aanvang Roda JC – PSV 
  • 20.20 uur einde wedstrijd 
  • 20.45 vertrek naar Baexem 
  • 21.45 aankomst in Baexem 

Graag willen wij jullie de kans geven om deze wedstrijd met je teamgenoten te bezoeken. 

Voor een bedrag van € 17,50 kun je mee naar de wedstrijd en zit je ook nog overdekt. Natuurlijk hebben we ook de busreis van Baexem naar Kerkrade en retour geregeld, en deze is inbegrepen in de prijs. Deelname vindt plaats op volgorde van inschrijving, waarbij geldt vol is vol.

I.v.m. aanmelding en registratie van groepen bij Roda JC zijn we verplicht om per persoon Naam, Adres, Woonplaats, Geboortedatum, Telefoonnummer en id-nummer (identiteitskaart, paspoort, let op NIET het BSN-nummer) door te geven. Deze gegevens moeten ingevuld worden op het aanmeldformulier, zorg dat je deze gegevens bij de hand hebt. Geef bij team aan de rubriek ‘Overig’.
Onvolledig ingevulde formulieren kunnen we niet accepteren.

Klik hier om je aan te melden voor Roda JC - PSV. 

Het bedrag voor deelname kun je overmaken op rekeningnummer NL79RABO0104003391 t.n.v. RKVB Baexem, onder vermelding van Roda JC-PSV, inclusief naam (of namen). Voetbalwedstrijd Roda JC - PSV. 

Graag willen we de sponsoren hartelijk bedanken die dit mede mogelijk gemaakt hebben: Agriservice, Familie van de Vorst, Werter Fiscaal Advies & Administratie, Hoeve de Koalder, Cafe de Staasie, Theo Schmitz en Designmine.

wo 31 jan 2018


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over
Nog geen reacties geplaatst